SEKSI POKERAŠICA

Grudi koje izluđuju Australce

05.05.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Australka zavidnih proporcija nije model za kupaće kostime, već opasna pokerašica s kojom nikad ne možete znati na čemu ste. Ubojito tijelo i ogromne grudi izluđuju njezine sunarodnjake pa ne čudi što je njezina stranica na My Spaceu najposjećenija u rodnoj joj zemlji

Atraktivna Tina Wallman kao najbolji dio svog tijela ističe grudi, za koje ne krije da su umjetne. 'Najbolji dio mog tijela su grudi jer sam ih platila, a tu su još i moja maslinasta put i oči boje lješnjaka', kaže ona, no nekako oči i boja kože padaju u drugi plan pored grudi koje rijetko kad skriva.

'Idealne grudi, ako su prirodne, trebaju biti male i prpošne. Velike prirodne grudi nikad ne stoje dobro. Općenito gledajući, moraju biti mekane na dodir, ne previše okrugle, a najbolja veličina košarica je C i D', kaže Tina.

Opasna je protivnica za pokeraškim stolom i kaže da su poker i seks zapravo vrlo slični, a najveća sličnost je u blefiranju i glumljenju orgazma.

Seksi pokerašica kaže da ne voli plavokose muškarce, a slabost su joj mišićavi frajeri tamne kose i očiju. Otkriva da je spavala samo s pet muškaraca, tako da nije stigla isprobati puno ludih mjesta za seks.