SVE ZBOG BEVANDE

Grdoviću kazna od 20 dana zatvora i liječenje

01.02.2010 u 17:30

Bionic
Reading

Zbog prekršene uvjetne kazne, zadarski Prekršajni sud pjevača Mladena Grdovića osudio je na 20 dana zatvorske kazne uz obavezno liječenje

Presudu je za 24 sata potvrdila zamjenica predsjednice Prekršajnog suda Nediljka Dereta dodavši da pjevač još to ne zna, jer mu rješenje o presudi još nije stiglo na kućnu adresu.

'To je čista laž, ništa nije istina. Ne idem ja u zatvor, a presuda još nije donesena! To su gluposti', rekao je za 24 sata Grdović koji će nepravomoćnu presudu čekati na slobodu, a obavezna je i otići na liječenje od ovisnosti o alkoholu.

Grdović je u studenom prošle godine pijan verbalno napao suprugu Brankicu koja ga je prijavila za obiteljsko nasilje. No pjevač se nije samo na tome zaustavio, već je narednih dana nastavio s incidentnim ponašanjem. Pijan je pjevao na mikrofon u jednom zadarskom kafiću i to isto ponovio na svadbi na koju nije bio pozvan. Supruga ga je nakon tog incidenta kad je u alkoholiziranom stanju došao kući i verbalno je napadao ponovo prijavila policiji zbog čega je završio na otrežnjenju u policijskoj postaji, ali i na Prekršajnom sudu. Samo dva mjeseca ranije, zbog prijetnji supruzi i bratu, Prekršajni sud ga je uvjetno osudio na osam dana zatvora uz godinu dana kušnje. Grdović je početkom prosinca hospitaliziran na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice nakon čega je govorio da se ostavio alkohola.