RITA ORA

Gradske ulice pretvorila u modnu pistu: Zanosna Kosovarka zna kako razbiti jesensko sivilo

24.11.2020 u 10:51

Bionic
Reading

I dok brojne dame 2020. godinu uglavnom provode u udobnim i ležernim odjevnim komadima, poznata kosovska zvijezda Rita Ora na ulicama Londona odlučila je servirati dozu glamura

Zbog svojih osebujnih stajlinga, 29- godišnja pjevačica često se nalazi na meti dežurnih kritičara, no od njih ne odustaje ni u jeku pandemije koronavirusa.

RITA ORA

Ona ne može proći nezapaženo: Pogledajte najluđa jesenska izdanja zanosne Kosovarke

Pogledaj galeriju

Na londonskim ulicama uoči 30. rođendana, kojeg će proslaviti ovog četvrtka, zanosna Kosovarka osvanula je u još jednom izdanju u kojem nije mogla proći nezapaženo.

Jesensko modno sivilo uspjela je uspješno razbiti pojavom u minijaturnoj žutoj haljini s dodatkom puf rukava i debelom crnom vrpcom u službi remena, a za dovoljno efektan dojam stajlinga pobrinula se i posebnim modelom najlonki.

  • +6
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj često podcijenjen modni dodatak u aktualnoj sezoni uživa veliku popularnost, a odabir pop zvijezde pao je na crni model iznad koljena ukrašen svjetlucajućim cirkonima, a kojeg su pridžavali halteri. Uz zlatni nakit, svoje glamurozno izdanje Rita je zaokružila crnim modelom salonki u špic s dodatkom srebrnog remenčića.