ZIMSKI FAVORIT

Gradske ulice kao modna pista: Cindy Crawford plijenila poglede u kaputu kakvog je nosila njezina nasljednica

11.01.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Nije nimalo neobična pojava pronaći inspiraciju za zimske kombinacije na modnim pistama Pariškog tjedna mode, a slavni supermodel 90-ih Cindy Crawford ovu ideju uspjela je 'odvući' korak dalje

Uočena na njujorškom Manhattanu u društvu supruga, poduzetnika Randea Gerbera, tijekom kupovine namještaja, slavna Cindy Crawford plijenila je pozornost u casual kombinaciji sačinjenoj od efektnog kaputa brenda Chloe u boji karamele, džemperu Adelaida s potpisom Veronice Beard, ispranim trapericama i paru kremastih čizmi s potpisom dizajnerice Sarah Flint.

  • +5
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modni znalci nisu mogli ne primijetiti Cindyn odabir efektnog kaputa koji je prethodno imala priliku nositi njezina 18- godišnja nasljednica i sve traženija manekenka Kaia Gerber.

U sklopu predstavljanja aktualne kolekcije modne kuće Chloe na čelu s dizajnericom Nataschom Ramsay-Levi, mlađahna Kaia Gerber prošetala je modnom pistom u Parizu u kaputu kakvom nije odoljela ni njezina majka o čemu dovoljno svjedoče prizori s njujorških ulica.

Dvorednog kopčanja i od sjajne kože s krznenom podstavom, kaput brenda Chloe postao je modni pečat u zimskoj kolekciji Cindy Crawford, poput sličnih modela bajkerskog stila s potpisom švedskog brenda Acne Studios kojima popularnost ne jenjava iz sezone u sezonu.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U odnosu poznatu majku, kaput u boji karamele Kaia Gerber na modnoj pisti prošetala je u kombinaciji s 'pejzažnom' bluzom i cvjetnom suknjom od brokata uz čizme i sunčane naočale u maniri ludih 70-ih.