NEOBIČNI PROHTJEVI

Gosti u hotelima traže lažne zube i majčino mlijeko

09.12.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Svadbena torta od sira i čipsa, sendvič od spama i marmelade od naranče i obrok od triju sljedova u četiri sata ujutro, samo su neki do čudnih zahtjeva gostiju koje zaprimaju hotelijeri u najvećem svjetskom lancu Best Western

Jedan upravitelj bio je zamoljen da izmjeri uzorak na hotelskom tepihu da bi dotični gost mogao odlučiti hoće li rezervirati sobu. Lažni zubi, majčino mlijeko i umeci za inkontinenciju također se nalaze na popisu čudnih zahtjeva, stoji u istraživanju koje je objavio najveći hotelski lanac na svijetu Best Western.

Jedan od luđih zahtjeva primio je i upravitelj hotela u Barnsleyju u Engleskoj kojeg je gost zatražio da ga istrlja krupnom solju da bi se riješio lažne preplanulosti koja nije baš najbolje uspjela.

Sendvič od spama i marmelade zatražio je entuzijastični gost hotela u Scottish Highlandsu, a gost hotela u Sutton Coldfieldu zatražio je čudnu kombinaciju, svadbenu tortu od sira, slanih krekera i čipsa.

No budući da je geslo svih hotelijera 'gost je uvijek u pravu', zaposlenici se trude ispuniti i te neobične i prilično lude zahtjeve. 'Vrlo je malo zahtjeva koji su prevelik zalogaj za nas i volimo misliti da sve možemo riješiti, sve dok je legalno', objasnio je recepcionar jednog hotela Best Western u Velikoj Britaniji.