VILA - 1 : IVANIŠEVIĆ - 0

Goran Ivanišević odustao od prodaje vile

02.09.2010 u 19:35

Bionic
Reading

Goran Ivanišević za vilu u elitnoj splitskoj četvrti Meje tražio je 50 milijuna kuna, no nakon dvije godine još uvijek je nije uspio prodati, pa je odustao

Vila u pitanju je remek-djelo Vjeke Ivaniševića na parceli od 1560 četvornih metara u elitnoj splitskoj četvrti Meje, no očito da je cijena koja je krenula od 57 milijuna kuna, pa pala na 50 milijuna s mogućnošću daljnjeg smanjenja te cifre po dogovoru, još uvijek bila prepaprena za potencijalne kupce, prenosi 24 sata.

Direktorica agencije za nekretnine zadužena za Ivaniševićevu vilu Jasminka Biliškov smatra kako je kriza kriva za neuspjeh pri prodaji luksuzne kuće te dodaje kako ju je poznati tenisač još tijekom proljeća odlučio povući s prodaje. Direktorica Biliškov kaže kako su potencijalni kupci uglavnom bili bogati stranci, izvještava 24 sata.

O navodima da ima financijskih poteškoća zbog vraćanja jahte Hypo Leasingu prije dva mjeseca povodom učestalih kvarova gospodin Ivanišević dodao je da nije hrvatski Mike Tyson te da osim što im frizure sliče nema nikakve druge poveznice s njim, prenosi 24 sata.

U cijeloj priči jedna je osoba zacijelo sretna. Arhitekt luksuzne vile Vjeko Ivanišević sad može odahnuti s obzirom da je on od početka bio protiv prodaje kuće.