SMJELO IZDANJE

'Gola' haljina chic Francuskinje malo toga je ostavila mašti

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 21.01.2022 11:05
  • Objavljeno 21.01.2022 u 11:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Međunarodno poznatom, francuska glumica Philippine Leroy-Beaulieu postala je zahvaljujući ulozi u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', a svojim smjelim izdanjem brojne je iznenadila na modnoj reviji brenda AMI Paris

U Netflixovoj seriji, čija je druga sezona ovih blagdana doživjela svoju premijeru, 58-godišnja francuska glumica igra ulogu Sylvie, samouvjerene Parižanke na čelu marketinške agencije, čiji je zaposlenik glavna junakinja serije.

  • +6
  • +3

Druga sezona serije 'Emily u Parizu'

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Čini se da glumica također ima neke sličnosti sa svojom ulogom privatno, jer se i Sylvie i Leroy-Beaulieu vole isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja. Na Tjednu mode u Parizu, glumica je svima privukla pozornost u poluprozirnoj tamnozelenoj haljini – kreaciji koja bi se zasigurno svidjela i Sylvie.

  • +2

Philippine Leroy Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

U njoj je iz prvih redova pratila reviju brenda AMI na kojoj je predstavljena muška kolekcija brenda, a uz izazovni model haljine kombinirala je dugi kaput u formi sakoa i sandale srebrnih remenčića s četvrtastim potplatom.

Efektno, ali i smjelo izdanje za praćenje revije, francuska glumica učinila je posebnim detaljem jedne, duge naušnice s cirkonima, dok je u rukama nosila minijaturnu, crnu torbicu s upečatljivim dizajnom ručke.