LIJEPA I FIT

Glumica otkrila tajnu savršenog izgleda

02.01.2014 u 06:40

Bionic
Reading

Iako se još uvijek počasti pomfritom, uživala je u brzoj hrani, sada obožava zobenu kašu i veseli se starenju te ima tijelo za poželjeti. Naime, sve je to otkrila Cameron Diaz promovirajući svoju knjigu o zdravom životu

Osim što ne drži posebne dijete, 41-godišnja Cameron priznala je i kako ‘obožava starjeti’, što je vrlo neobično za holivudska mjerila jer se gotovo svi trude zadržati mladoliki izgled.

Naime, lijepa glumica promovira svoju knjigu ‘Body Book’, koja bi se uskoro trebala naći u prodaji i u kojoj zagovara zdrav život, a ne striktno držanje dijeta.

U intervjuu za magazin People ljepotica je otkrila kako si još uvijek priušti luksuz prženih krumpirića, no daleko je od svojih dvadesetih u kojima je mnogo više griješila kad je nezdrava hrana u pitanju.

‘Živjela sam na brzoj hrani. Pila sam puno gaziranih pića i jela konstantno prženu hranu’, priznala je, dodajući kako ju je jela dok joj doslovno nije naškodila.

Kad shvatite kako vam tijelo funkcionira, pravite pametne izbore, a ona je prestala jesti rafinirani šećer i brzu hranu.


‘Imala sam jako loš ten i akne s malim bijelim prištićima. Izbacila sam mliječne proizvode i moja se koža potpuno promijenila’, otkrila je Diaz. Priznala je i kako joj je najdraže jelo ukusna zobena kaša, koju radi sa zelenim povrćem, karameliziranim lukom i malo japanskog začina ‘ponzu saucea’.

Lijepa glumica nerijetko i vježba u teretani, a kaže i kako je jako fizički aktivna kada glumi.

‘Gluma je fizički posao’, kaže.

Lijepa glumica inače ima pozitivan stav prema starenju i otkrila je kako voli starjeti te kako je to sastavni dio života.