CIA NA OTOKU

Glumica Ashley Judd stiže na Hvar

05.05.2011 u 22:46

Bionic
Reading

Ljeto još nije počelo, a holivudske zvijezde već pristižu na našu obalu. Ovaj put u centru zbivanja nije Dubrovnik već Hvar, gdje trenutačno boravi produkcijski tim američke serije 'Missing' čija je glavna zvijezda glumica Ashley Judd

CIA na otoku
Ekipa je smještena u luksuznim hotelima Adriani i Rivi u kojima je već odsjedao i glumac Kevin Spacey, a njihova misija nije odmor, već pregledavanje terena najsunčanijeg

otoka i izbor lokacija na kojima će se snimiti nekoliko epizoda serije. A dok oni marljivo rade u Hrvatskoj, Ashley Judd, najpoznatija po ulogama u filmovima 'Vrućina', 'Zatamnjenje' i 'Rođeni ubojice', u Americi dovršava sve započete poslove kako bi se, rasterećena od obveza, na Hvaru, kamo stiže potkraj svibnja, mogla posvetiti svojoj prvoj velikoj ulozi u televizijskoj seriji.

Ashley u seriji 'Missing' glumi samohranu majku Beccu Winstone koja dolazi u Europu u potragu za 18-godišnjim sinom koji je nestao u Italiji gdje je boravio kao student na razmjeni. Uskoro postaje jasno da je Becca ustvari agentica CIA-e koju ništa neće spriječiti u naumu da pronađe dijete.

Redatelj serije je Steve Shill, koji je osvojio nagradu Emmy za svoj rad na seriji 'Dexter', a jednu od uloga igra i Sean Bean, poznatiji kao Boromir iz 'Gospodara prstenova'. Prve epizode, među kojima i ove snimljene u Hrvatskoj, emitiraju se na jesen na ABC-u. Ovim posjetom ni Dubrovnik neće biti zaobiđen jer neki će se kadrovi snimati i u tom gradu. Ashley Judd (43) bila je u romantičnim vezama s Robertom De Nirom, Matthewom McConaugheyem i pjevačem Michaelom Boltonom.

Promocija zemlje
Već deset godina je u braku s vozačem trkaćih automobila Darijem Franchittijem koji s njom dolazi na Hvar. Bračni par dijeli strast prema trčanju, planinarenju, jogi i penjanju po stijenama, pa se već raspituju za najatraktivnije lokacije u Hrvatskoj na kojima mogu uživati u tim aktivnostima u predasima od njezinih snimanja.

Hit-serija snimljena u Hrvatskoj bit će odlična promocija naše zemlje u Americi. Baš kao i sam dolazak glumačke zvijezde čije su kućne prijateljice glumice Salma Hayek i Joey Lauren Adamas, kojima će Ashley Judd moći nakon povratka kući predložiti idiličan odmor u maloj zemlji na Jadranu.