U OPORUCI

Glumac Tony Curtis razbaštinio svoju djecu

09.03.2011 u 17:35

Bionic
Reading

Uredništvo TV emisije 'Inside Edition' domoglo se kopije oporuke u kojoj 85-godišnjak priznaje postojanje svoje djece, ali i kaže da je namjerno i potpuno svjesno izabrao da se ne pobrine za njih

Glumica Jamie Lee Curtis, kao ni ostalo četvero djece holivudske legende Tonyja Curtisa neće dobiti ni novčića od svog pokojnog oca. Naime, glumac je sve svoje potomke razbaštinio nedugo prije no što je preminuo od zastoja srca u rujnu prošle godine.

Uredništvo TV emisije 'Inside Edition' domoglo se kopije oporuke u kojoj 85-godišnjak priznaje postojanje svoje djece, ali i kaže da je namjerno i potpuno svjesno izabrao da se ne pobrine za njih, piše Popcrunch. Za izvršitelja oporuke imenovao je svoju petu suprugu Jill Vandenberg Curtis, a njegova kći Kelly Lee Curtis navodno je pokušala osporiti oporuku.

Jamie Lee, njegova najpoznatija kći, nije željela komentirati očevu odluku jer se on, kako je izjavila u jednom intervjuu nakon njegove smrti, nikada nije ni ponašao kao roditelj.

'Djeca su, kao što svi znamo, komplicirana i neuredna. Nije nam bio otac i nije uopće bio zainteresiran za tu ulogu. Odradio je svoju dužnost i financirao nas, što je bilo časno od njega, ali nije sudjelovao u našim životima', rekla je glumica.