JEDNOM TJEDNO

Germanwings uvodi nove letove za Split i Dubrovnik

14.12.2011 u 11:43

Bionic
Reading

Putnici iz Stuttgarta već od travnja moći će jednom tjedno letjeti novom linijom prema hrvatskom turističkom središtu Dubrovniku

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings u sljedećoj će godini proširiti ponudu letova iz Stuttgarta prema

Hrvatskoj te uvesti letove prema Splitu i Dubrovniku. Novi su letovi rezultat produbljivanja suradnje s matičnom tvrtkom Lufthansom koja će, počevši od ljeta 2012. godine, Germanwingsu prepustiti sva europska odredišta.

Tako će putnici iz Stuttgarta već od travnja moći jednom tjedno letjeti novom linijom prema hrvatskom turističkom središtu Dubrovniku, a s obzirom na dosadašnji uspjeh linije Stuttgart - Split, Germanwings je odlučio uvesti i dodatni let na liniji petkom, počevši od lipnja.

Iz Germanwingsa poručuju kako ovim novostima u svojoj ponudi potvrđuju svoje namjere usmjerene ka jačanju poslovanja i širenju ponude letova prema Hrvatskoj. Zainteresirani putnici mogu već danas rezervirati kartu na novim linijama putem web stranice www.germanwings.com.