ŽIVOT MU JE SVE JEDNOSTAVNIJI

George Clooney ne priča o svojim vezama

07.10.2011 u 06:26

Bionic
Reading

George Clooney prije pet mjeseci napunio je 50 godina i bez obzira na to što svi kažu kako izgleda sve bolje, on je svjestan toga da ne izgleda kao kad je imao 40

'Među ljudima koje najviše cijenim u filmskoj industriji bio je svakako Paul Newman. Uvijek me je oduševljavalo kako je postupno ostario na platnu. Jednostavno morate shvatiti da postajete karakterni glumac', rekao je Clooney za časopis Parade.

George Clooney je s godinama otkrio kako teži pojednostavljivanju stvari. Otkad je dobio pretplatu na časopis AARP-a (Američkog društva penzionera) Clooney je došao na ideju da bi mediji možda trebali napraviti članak o najseksipilnijem muškarcu koji je još živ.

Čak i da mediji prihvate Clooneyjevu duhovitu ideju, nitko to neće saznati od njega. Clooney je s godinama prestao koristiti društvene mreže jer smatra kako ionako ima previše informacija o glumcima na internetu, a privatnost mu je sve draža.

Jedan od razloga je taj što mu se zna dogoditi da pročita kako je nešto rekao o nekoj ženi, a u stvarnosti nije nikome ništa pričao o svojim vezama već 15 godina.