POSLOVNI CHIC S TWISTOM

Genijalan hibrid sakoa i haljine: Ovo je jedan od boljih komada koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

03.07.2022 u 13:37

Bionic
Reading

Na modnu scenu vraćaju se naglašena ramena kakva su svjetska dizajnerska imena pokazala u svojim kolekcijama za jesen 2022. Na tom tragu je i Selena Gomez koja se pojavila u senzacionalnoj haljini, besprijekornog kroja s potpisom Alexandera McQueena

Za lansiranje nove kolekcije mat ruževa i olovaka u svojoj kolekciji Rare Beauty — veganske make up linije, pjevačica i glumica Selena Gomez odjenula je strukturiranu blejzer haljinu iz kolekcije Alexandera McQueena za jesen 2022.

Crna sako-haljina od vune i mohera ima asimetričnu siluetu, s raskošnom čipkom s jedne strane, ali i podstavljena, naglašena ramena i šiljate revere.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Selena Gomez u njoj je bila oličenje poslovnog chica, ali s twistom, zahvaljujući neočekivanom umetku od čipke. Uz efektnu sako-haljinu nosila je minimalističke crne sandale s tankim remenčićima, kako ne bi zasjenila genijalan modni hibrid.

Za ovaj efektan Selenin stajling zaslužna je slavna stilistica Kate Young, kojoj je latino zvijezda vjerna već godinama. A kako i ne bi kad Young ima oko za genijalne komade besprijekornog kroja. Sa Selenom je eksperimentirala s različitim siluetama pa je tako zvijezda serije 'Only murders in the building' (Disney+) posljednjih mjeseci nosila Self-Portrait komade od tvida, ali i pastelne komade iz pristupačnog Manga.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Young je također zaslužna za odlične stajlinge kojima dominiraju savršeno krojeni komadi, a koje viđamo na glumici Dakoti Johnson u posljedenje vrijeme. Čak je namamila i boho kraljicu Siennu Miller na strukturirane krojeve te ju je u travnju odjenula u uglađeni Alaïa look.