DRUGI SVIJET

Gdje su se poznate face skrivale od uragana?

02.11.2012 u 09:51

Bionic
Reading

I dok većina stanovnika New Yorka pokušava nastaviti sa životom nakon uragana 'Sandy', poznati celebrityji nemaju takvih muka; unatoč nestanku struje poznate face, od Jay-Z-ja i Beyonce pa sve do Leonarda DiCaprija, u dobrom raspoloženju stigle su na tulum povodom Noći vještica

U organizaciji Dite Von Teese poznati celebovi su u prestižnom njujorškom restoranu Cipriani tulumarili povodom Noći vještica, a u tome ih nije omeo ni nestanak struje. Tako su na tulumu uživali Jay-Z i Beyonce, a dobru zabavu nije propustio ni Russell Crowe koji je na Twitter napisao: 'Leo, Jay Z, Beyoncé, Jonah, Dita, kakav tulum, Cipriani u 42. ulici, kakav prostor, ekspolozija za Noć vještica.'

Jay-Z i Beyonce zbog uragana Sandy morali su napustiti svoj luksuzni penthouse u Tribeci vrijedan 6,85 milijuna dolara, nakon što je nestalo struje. Par se s kćeri Blue Ivy najvjerojatnije preselio u svoj drugi dom u dijelu New Yorka gdje uragan nije ostavio veće posljedice.

Najveći broj celebova zbog uragana i nestanka struje se, pak, smjestio u luksuzne hotele, pa su se tako Naomi Watts i Liev Schreiber sa sinovima prijavili u njujorški Mark Hotel. U istome hotelu odsjela je i manekenka Helena Christensen te slavna Anna Wintour.

Russell Crowe koji u New Yorku trenutno snima film 'Noina arka' odsjeo je u istom luksuznom hotelu, a pridružile su mu se i ostale poznate face poput Marca Jacobsa, Kelly Ripe, Jonah Hilla i Emme Stone.

Izvor za Daily Mail je otkrio da je u hotelu Mark bila poprilična gužva te je sve vrvjelo od poznatih faca koje su na sigurno pobjegle iz dijelova New Yorka snažnije pogođenih uraganom.
Dio celebova odsjeo je u luksuznom hotelu Lowell, pa su tako ondje stigli Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria nakon što je u njihovu domu u Sohou nestalo struje, a Sarah Jessica Parker viđena je u hotelu Plaza Athenee.

Nakon smještanja u hotele poznati celebovi prepustili su se zabavi te zamaskirani proslavili Noć vještica. Dio njih uputio se u restoran Cipriani, a drugi dio na humanitarni tulum povodom Noći vještica u Waldorf-Astoria hotelu koji je organizirala Bette Midler.