NEVEN CIGANOVIĆ

GaGin hrvatski bolji je od premijerkinog engleskog

11.11.2010 u 14:40

Bionic
Reading

Zajedno s nekoliko tisuća razgaljenih fanova, i naš bloger Cigi imao je priliku uživati na koncertu Lady GaGe u zagrebačkoj Areni

Napokon se dogodio i taj dugo iščekivani koncert jedne od najvećih pop atrakcija današnjice, 'skandalozne' gospođe GaGe. Među brojnim fanovima, na koncertu se našao i Cigi, naravno, u VIP loži gdje mu je društvo pravilo nekolicina njegovih celebrity frendova, ali i poznata TV lica. Cigi je tako imao priliku izbliza promatrati inače uštogljene Sašu Kopljara i Mislava Bagu kako vrckavo mrdaju guzom u ritmu GaGinog 'Poker Facea' ili 'Bad Romance'. Nikolina Pišek bedinala je svoju kćer Hanu, a Mehunka svog mlađahnog dečka Mihaela.

Kada je njezino visočanstvo napokon izašlo na ne baš nešto pretjerano velik stage, nervoza je nestala u trenu, a kraljica se obratila masi na tečnom hrvatskom nazvavši prisutne njezinim 'malim čudovištima'. Pa di ćeš veće sreće za nas Hrvate od toga da nam GaGa propriča hrvatski, s tim da je njezin hrvatski zvučao bolje od premijerkinog engleskog, zaključio je Cigi. Što ga je još impresioniralo na koncertu, pročitajte u novom postu njegovog bloga.