ZAŠTO BIRATI AKO MOŽEŠ PROBATI SVE?

Fuzetea vas časti

19.07.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Svatko ima svoju fuziju, a neki od vas odbili su odabrati samo jedno i to podijeliti s nama. Fuzetea pobjednika natječaja #refusetochoose šalje u Bangkok. Grad koji predstavlja fuziju starih budističkih hramova i veličanstvenog skylinea.

Ako bismo u životu od nečega trebali bježati, onda su to strahovi. Hrabrost na promjene, u kombinaciji sa beskompromisnošću, jedina je garancija za život punim plućima. Usuditi se uvijek iznova spajati nespojivo, pokazalo se nebrojeno puta, životna je filozofija na kojoj su svoj zavidan uspjeh izgradili najsretniji među nama.

Upravo su to temelji na kojima je nastao Fuzetea, nevjerojatno jedinstven i savršeno uravnotežen spoj čaja, soka i bilja. Uzbudljiv i osjetilan užitak za um, tijelo i dušu stvoren da bi nas inspirirao da svaki običan trenutak pretvorimo u uzbudljivo životno iskustvo.

Prepoznali su to i deseci sudionika koji su se, naoružani samo Fuzetea ledenim čajem i nepresušnom maštom, borili za jedinstvenu priliku istražiti sve čarolije Bangkoka na neviđeni način i uživati u svojoj fuziji.

Iz mora nesmiljene konkurencije izronila je paulinchiiii koja je svojim prilogom osvojila dvije povratne aviokarte za Bangkok.

Utješne nagrade otišle su na sljedeće adrese:

Molimo sve dobitnike da nam se sa svojim osobnim podacima jave na email adresu tportal@tportal.hr kako bi dogovorili preuzimanje nagrada.

#refusetochoose #findyourfusion #tportalhr