NIKAD SEKSIPILNIJA

Franka na vrućem zagrebačkom asfaltu

20.07.2012 u 15:43

Bionic
Reading

Dok se većina kontinentalaca spustila ili se priprema za odlazak na hrvatsku obalu, Franka gazi po vrućem zagrebačkom asfaltu

U tijeku je snimanje dva videospota, za hrvatski singl 'San', pjesmu koja je već odlično prihvaćena kako od fanova tako i radijske publike, te engleskog singla 'Run', plesne produkcije Erica Destlera.

Kako bi finalizirala videospot za pjesmu 'San', Franka poziva sve fanove da na e-mail franka@franka.com.hr šalju svoje ljetne videosnimke i fotografije svojih lijepih trenutaka koji ih podsjećaju na ljeto i more...

Produkcijski zahtjevniji, visokobudžetni videospot 'Run', Franka i Eric Destler snimaju četiri dana na više od pet zagrebačkih lokacija. Na produkciji videospota radi preko 20 ljudi, mnogo plesača, plesačica iz plesne skupine Ivone Perkov, FlyGirls i Atomic Dance Factory te parkour ekipa Airflow.

Riječ je o singlu 'Run', pjesmi za svjetsko tržište, svojevrsnom nastavku uspješnog singla 'On Fire' koji je poharao svjetske disco clubove, bio na mnogim house plesnim kompilacijama, a spot se vrtio i na njemačkom MTV-u.

Spot u režiji Danijela Tipure obilovat će 'izvanzemaljskim lokacijama' snimljenim u zagrebačkom kompleksu ZOV, a biti će zanimljivih kadrova 'pucanja' vodenim topovima, ludovanja na tajnom tulumu, zavodljivog plesa, divljih i opasnih skokova.

Styling za spotove radio je Marko Grubnić, šminka Kristina Hošnjak, frizura Tea Matičević za Institut Ruža Kerastase.