EKOLOŠKI OSVIJEŠTENA

Franka Batelić u haljini iz second hand dućana, koja će uskoro dobiti novu vlasnicu

30.04.2023 u 22:38

Bionic
Reading

Pjevačica i supruga nogometaša Vedrana Ćorluke, Franka Batelić, u večerašnjoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' zablistala je u uistinu posebnoj haljini, koja joj savršeno pristaje

Večeras je prikazana 9. emisija plesnog showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', a članovi žirija Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić i Marko Ciboci i ovoga su puta zablistali u svojim stajlinzima.

A upravo je haljina koju je nosila poznata pjevačica i članica žirija, a koja je pokazala njezinu vitku figuru samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice Grete, oduševila mnoge.

Na svom Instagram profilu Franka je otkrila kako je haljinu koju je večeras odjenula njezina stilistica Jasenka Tudor Bevanda pronašla u jednom second hand shopu i doradila je posebno za ovu prigodu.

'Volimo ekološku osviještenost u modi i mislim da su posudjivanje i kupovina rabljene odjeće uvijek cool i plemeniti modni potez. Još kad znamo da time čuvamo planetu (jer modna industrija je veliki zagadjivač) osjećaj je još bolji! Zato ću, kako bih potaknula re/use ovu haljinu pokloniti! Sutra više informacija…'

  • +15
Ples sa zvijezdama 9. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Haljina je uistinu pun pogodak, u boji kože i s izvezenim perlicama koji dodatno podižu cjelokupni dojam, a sve se odlično uklopilo s make-upom, koji ovoga puta nije bio predramatičan.