NOVA FRIZURA

Franka Batelić tulumari bez Ćorluke

01.12.2014 u 15:50

  • +13

V-global party

Izvor: Promo fotografije / Autor: Julien Duval

Bionic
Reading

Tradicionalni V-global party u suradnji s modnim dvojcem Joelle održan je u Tvornici kulture prošlog vikenda gdje se zabavljala i pjevačica Franka Batelić, djevojka nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke

Modni dvojac Joelle, iza čijeg imena stoje mlade dizajnerice nakita Ana-Marija Lenardić i Silvana Osmanović, na V-global partyju predstavile su zimsku kolekciju ručno rađenih ogrlica i narukvica.

Voditelji emisije HTV4 'Kod Budućnosti' Vinko Capar i Rea Matas imali su dvostruku ulogu te večeri: bili su voditelji programa i manekeni.

Unikatni nakit Joelle oduševio je brojna poznata lica poput Hane Hadžiavdagić Tabaković, Ane Stunić i Mije Kovačić, a jedinstveni stil ovog modnog dvojca prepoznala je i prelijepa Monica Belucci.

Franka Batelić, koje je te večeri predstavila i svoju dječački kratku frizuru, podržala je modni dvojac. Na partyju se, kako doznajemo, zadržala do sitnih sati i bez dečka Vedrana Ćorluke, koji ima obveze u matičnom nogometnom klubu Lokomotivu iz Moskve. 

Franka je zbog ljubavi pomalo zanemarila karijeru. Posljednji singl objavila je prije godinu dana, a sve svoje slobodno vrijeme radije provodi u dečkovom zagrljaju.