ZABAVA POD ZVIJEZDAMA

Raspjevani Franka i Ćorluka: Evo kako je izgledalo vjenčano slavlje do dugo u noć

22.07.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić sinoć su na luksuznom imanju u Istri svojim gostima pripremili slavlje za pamćenje. Veseli i raspjevani uzvanici napravili su idiličnu atmosferu koja je ponijela i zaljubljene mladence, a do vrhunca je došlo kada se na binu popeo Tony Cetinski i zapjevao neke od svojih najvećih hitova

Šestogodišnju vezu Vedran Ćorluka i Franka Batelić u subotu su u istarskom mjestašcu Bale ozakonili brakom. Nogometaš i lijepa pjevačica stigli su u popodnevnim satima u župnu crkvu Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti, kada je u centru pažnje bila upravo Franka koja je blistala u kreaciji modne dizajnerice Caroline Herrere.

Nakon toga mladenci su se u oldtimer automobilu odvezli na nekoliko kilometara udaljeno imanje Meneghetti gdje su započeli svoje svadbeno slavlje. Idilična atmosfera, pod vedrim nebom i uz bogato zelenilo, nikoga od stotinjak gostiju nije ostavila ravnodušnim.

  • +14
Franka i Ćorluka slavlje Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Vjenčanje nisu propustili ni Vedranovi vjerni kolege Luka Modrić koji je stigao u pratnji supruge Vanje, kao i Ivan Perišić te njegova lijepa Josipa.

  • +50
Obitelj i prijatelji na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Cijelo društvo plesalo je na otvorenom podiju do dugo u noć uz glazbenu pratnju benda ‘Živa legenda’, a onda se je u jednom trenutku na pozornicu stigao poseban gost. Po želji mladenaca zapjevao je Tony Cetinski, a izveo je neke od svojih najvećih hitova. Na pjesmu ‘Sve je s tobom napokon na mjestu’ raspjevali su se i tek vjenčani Franka i Ćorluka.

Atmosfera je ponijela i mladu pjevačicu kojoj je Tony veliki idol, pa je s njime čak i otpjevala jednu pjesmu na pozornici.

Posebno emotivan trenutak bio je i prvi ples mladenaca koji su snimili neki od gostiju, između ostalog i Ivan Perišić. Zaplesali su na Oliverov hit ‘Prije sna’.

Zatim je red došao i na rezanje svadbene torte. Za slastice je bila zadužena slastičarna ‘Isidora Patisserie’. Na slatkom stolu bili su posluženi uglavnom istarski kolači i slastice.

#frankaivedran #vjenčanje # meneghetti #istriaterramagica #istrijanskikolači #desserts

A post shared by Isidora Patisserie by Izo (@isidora.patisserie.by.izo) on

❤️😘😁🇭🇷

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Neumorni gosti zajedno su s novopečeni supružnicima oko 4 sata ujutro slavlje nastavili unutar imanja. U dvorani predviđenoj za zabave pjevalo se i plesalo sve do zore.

Gazienterspor😂

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

  • +71
Vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic