SLAVLJE GODINE

Bajkovito vjenčanje u Istri: Franka Batelić i Vedran Ćorluka izrekli sudbonosno 'da'

21.07.2018 u 17:38

Bionic
Reading

Nakon šest godina veze naš nogometni reprezentativac i lijepa pjevačica danas su stali pred oltar. Vjenčanje se održalo u rodnom kraju Franke Batelić, na imanju u Istri, a među uzvanicima našao se i suigrač našeg reprezentativca, Ivan Perišić

Maleno istarsko mjesto Bale danas je rezervirano za veliko slavlje ljubavi Vedrana Ćorluke i njegove dugogodišnje partnerice Franke Batelić.

Kako se i najavljivalo posljednjih mjeseci, par je svoju šestogodišnju vezu okrunio brakom. Lijepa pjevačica blistala je u raskošnoj čipkastoj vjenčanici otvorenih ramena, a prema navodima RTL-a radi se o haljini s potpisom Caroline Herrere. Franka će se kasnije presvući u kombinaciju s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma. Njezin izabranik opredijelio se pak za klasično odijelo koje mu je stajalo kao saliveno.

  • +71
Vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Haljina Franke Batelić u gornjem je dijelu skrojena od korzeta tako da je otkrivala gola ramena, dok je donji dio haljine bio raskošan, izvezen čipkom. Pjevačica je imala jednostavan čipkasti veo te popularnu frizuru koja podjeća na Meghan Markle na dan vjencanja, tzv. neuredna niska punđa s pramenovima koji uokviruju lice.

Pjevačica je na nogama nosila bijele minimalističke sandale s remenčićem i udobnom blok petom.

Uzvanike je pri ulasku u crkvu pratila pjesma i glazba dječjeg zbora sastavljenog od 11 djevojčica, puštale su se i pjesme My way, Feeling koju je proslavio Rod Stewart, O Happy day, You raise me up, a kada je mladenka ušla u crkvu, prema njezinoj želji odsviran je kanon u D duru. Frankina kuma bila je arhitektica i prijateljica iz srednje škole Stefani Vozila, a kum Vedranu bio je njegov brat Hrvoje.

Franka Batelić u ruci je imala vjenčani buket od bijelih peonija i grančica masline.

Frankina i Vedranova svadbena svečanost, održava se na imanju Meneghetti, a za glazbeni dio događaja iz snova pobrinut će se Toni Cetinski.

'S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s 'Nek' ti bude ljubav sva' i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem', izjavila je Franka ranije, a onda zaželjela da upravo njezin susjed Istrijan uveličan ovaj poseban dan.

Želju joj je Cetinski rado i s veseljem ispunio, te će ovo vjerujemo biti noć za pamćenje obasuta ljubavlju i romantikom.

  • +26
Franka Batelić blista u vjenčanoj haljini Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

Sretni par objavio je i prvi bračni selfi.

❤️💍 @frankaofficial_

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Pogledajte tko je od obitelji i prijatelja bio na vjenčanju Franke i Vedrana.

  • +50
Obitelj i prijatelji na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL