LJUBAV U ELIZEJSKOJ PALAČI

Francuski predsjednik bivšu zavodio SMS-ovima

03.09.2014 u 18:38

Bionic
Reading

Nakon razlaza s francuskim predsjednikom, Trierweiler je davala intervjue i redovito pisala kolumnu u svom listu, ali u knjizi od 320 stranica, koja bi se u knjižarama trebala pojaviti u četvrtak, opisala je dosad nepoznate epizode iz svog života i prekida s Hollandeom

Bivša prva dama Francuske Valerie Trierweiler sutra će objaviti knjigu pod naslovom 'Hvala za ovaj trenutak' u kojoj piše o životu u Elizejskoj palači zajedno s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

Prema pisanju Paris Matcha, Valerie Trierweiler na 320 stranica knjige daje svoje viđenje veze s Holandeom - od oduševljenja na početku do grubog prekida, pri čemu ništa ne uljepšava. Bivša prva dama otkriva i da ju je nakon prevare Hollande pokušavao ponovno osvojiti šaljući joj cvijeće, pozive na večere i brda SMS poruka.

Trierweiler (49), novinarka časopisa Paris Match, živjela je s Hollandeom u Elizejskoj palači godinu i pol, sve dok u siječnju ove godine časopis Closer nije otkrio njegovu tajnu vezu s glumicom Julie Gayet (42).

Nakon razlaza s francuskim predsjednikom, Trierweiler je davala intervjue i redovito pisala kolumnu u svom listu, ali u knjizi od 320 stranica, koja bi se u knjižarama trebala pojaviti u četvrtak, opisala je dosad nepoznate epizode iz svog života i prekida s Hollandeom.

Kako se navodi u izvacima iz knjige koje je objavio Paris Match, Hollande joj je spasio život istrgnuvši joj iz ruku i rasparavši vrećicu s tabletama za spavanje koje je željela progutati nakon što je saznala za njegovu vezu s Gayet.

Trierweiler je također u svojoj knjizi opisala svoju ljubomoru prema Segolene Royal, Hollandeovoj prethodnoj partnerici s kojom ima četvero djece i koja je sada ministrica u njegovoj vladi.

Također je detaljno opisala Hollandeove pokušaje da je ponovno osvoji nakon prekida šaljući joj i do 29 SMS poruka dnevno.