KULINARSKE VRATOLOMIJE

Filip Juričić otkrio što mu je velika strast

14.11.2012 u 11:51

Bionic
Reading

Održana je prva Ledova kulinarska radionica s poznatim glumcem Filipom Juričićem

 

Filip Juričić, poznati hrvatski glumac, jučer je u Olive oil gallery predstavio Ledovu riblju juhu, potpunu inovaciju na svjetskom tržištu gastronomije. U opuštenoj atmosferi Filip Juričić pripremio je ukusnu riblju deliciju s potpisom Ledove kvalitete te iznenadio sve prisutne svojim kulinarskim sposobnostima, ali i dokazao da je u duši pravi gurman.

'Kuhanje je moja strast i svojevrsni ispušni ventil te se često opuštam od dnevnog stresa upravo u kuhinji gdje stvaram kreativni gastro nered. Nažalost, u zadnje vrijeme zbog brojnih obaveza nemam više mnogo vremena za kuhanje te će me Ledova riblja juha spasiti u sitnim večernjima satima, kad se zaželim nečeg toplog, mirisnog i ukusnog', izjavio je Filip Juričić na prezentaciji novog Ledovog proizvoda.

Kulinarska Ledova radionica pod kuharskom palicom Filipa Juričića na interaktivan i zanimljiv način predstavila je svima prisutnima proizvod koji će se prvi put naći ne samo na hrvatskom, već i na svjetskom tržištu. Ledova riblja juha sastoji se od velikih zamrznutih komada bijele ribe oslića i mediteranske mješavine začina koji su dostatni za jednu litru juhe. Ne sadrži nikakva umjetna bojila ni konzervans, a što je najvažnije - gotova je u svega petnaest minuta te je uvijek jednako dobrog okusa.

Za maštovite kuharice i kuhare koji vole eksperimentirati u kuhinji te doraditi jela prema vlastitom ukusu, Ledova riblja juha može se dodatno začiniti svježim peršinom, maslinovim uljem ili različitim povrćem.

Ljubitelji mediteranske kuhinje oduševit će se novom Ledovom ribljom juhom koja predstavlja savršeno balansiran obrok niskokaloričnih vrijednosti te istovremeno primamljivih aroma. Uživanje u gurmanskim radostima prilika je za druženje s obitelji, prijateljima, dragim osobama ili jednostavno trenutak u kojem svatko može razveseliti samoga sebe.