ŠTO SE SLAŽE S KRUNOM?

Kako će se promijeniti modni stil Kate Middleton kad zasjedne na kraljevski tron

10.02.2021 u 21:39

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea jednog će dana postati kraljica, a za to će nesumnjivo osmisliti nešto drugačiji modni izraz. Inspiracija će joj navodno biti Elizabeta II., no uz neke vlastite ideje

Kate Middleton trenutno živi u Anmer Hallu u Norfolku s princom Williamom i njihovo četvoro djece. Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po svom modnom ukusu, no mala je vjerojatnost da će sve ostati isto jednom kad postane kraljica Catherine.

Modna novinarka Bethan Holt nedavno je objavila knjigu 'Vojvotkinja od Cambridgea: Desetljeće modernog kraljevskog stila' u kojoj piše o tome kako Kate Middleton bira odjeću. Njeno je mišljenje da će kraljica Catherine inspiraciju za svoj modni stil crpiti iz odijevanja kraljice Elizabete II., no da će nastaviti kupovati dobro poznate brendove kako bi se približila javnosti i nastavila nas sve podsjećati kako je 'jedna od nas'.

Kate Middleton oduševila je javnost čestim nošenjem odjeće u kojoj je već prije viđena.

'Javnost više ne želi članove kraljevske obitelji koji žive daleko u svojim palačama. Ljudi žele imati osjećaj povezanosti s kraljevskom obitelji, a odjeća je jedan od načina na koji se to može postići', kaže Bethan Holt.

Bethan Holt također je istaknula kolekciju jednobojnih haljina Emilije Wickstead koju Kate Middleton posjeduje kao mogući smjer u kojem će krenuti kad postane kraljica.

'Možete zamisliti Kate kako nosi jednobojne haljine do koljena koje nemaju naglašen struk', rekla je Bethan Holt.

Modna novinarka također smatra kako je Kate Middleton tijekom pandemije nadišla svoju tremu pred kamerama.

'Počela je uživati, umjesto strahovati od video-poziva', zaključila je Bethan Holt.

  • +16
Najbolji stajlinzi Kate Middleton u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia