ISKLESANO TIJELO

Figura koja izaziva zavist: Hailey Bieber u sportskom izdanju teško je ne zamijetiti

22.10.2020 u 14:10

Bionic
Reading

Hailey Bieber, manekenska zvijezda koja dolazi iz poznate glumačke obitelji Baldwin, može se pohvaliti isklesanim tijelom, a svoju vitku liniju, supruga Justina Biebera održava redovitom tjelovježbom

Dvadesettrogodišnjakinju koja mnogi smatraju jednom od najutjecajnijih modnih influencerica u društvu poznatih 'it' djevojaka sestara Hadid i Kendall Jenner, fotografi prate u stopu pa im nije promaknuo ni njezin odlazak s treninga tzv. Hot Yoge, odnosno joge koja se održava u prostorima s višom temperaturom kako bi se još više potaknulo znojenje.

Hailey Baldwin, inače velika zaljubljenica u modu iz 90-ih, ovoga je puta ponosno pokazala svoje tijelo bez mane u pripijenom sportskom outfitu - ružičastom kratkom topu i biciklističkim hlačama, oboje s potpisom brenda Year of Ours.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo cool sportsko izdanje upotpunila je udobnim 'čupavim' natikačama, šiltericom, platnenom maskom, a look je podignula i naušnicama u obliku ringa brenda Aureum Collective.

  • +11
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mladoj ljepotici društvo je pravila nova TikTok zvijezda Addison Rae koja je dobra prijateljicama s Kourtney i Khloe Kardashian.

Inače, Hailey se nedavno pojavila i na naslovnici talijanskog Voguea u zajedničkom fotosessionu sa suprugom, pop zvijezdom Justinom Bieberom te su sve oduševili svojim fotografijama na kojima su pokazali koliko su zaljubljeni.

'Volim svoje tijelo, obožavam ga pokazivati i ne vidim ništa loše u ovome. Na koncu, sve sam snimila s voljenim suprugom', rekla je Hailey.