NAGRADNJAČA

Festival Slatki gušti vas nagrađuje!

26.08.2013 u 11:08

Bionic
Reading

Uskoro počinje drugo izdanje zagrebačkog festivala slastica 'Slatki gušti' koji će od 2. do 8. rujna na Zrinjevcu ponovno okupiti najbolje slastičare grada Zagreba!

Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Fine torte, M&M te Mašini kolači predstavit će svoje najslađe kreacije. Za dobru atmosferu na festivalu pobrinut će se Mojo bar i Vino župa, a tu će biti i drugi izlagači poput Lokuma, Twist frozen Yogurt bara, Cukermanije i Emmezete te najpoznatije zagrebačke palačinkarnice Sladomazo i Bonita.

Na otvorenju festivala održat će se izbor za najbolju slasticu festivala, a saznat ćemo i tko od posjetitelja može najbrže popiti veliki čokoladni shake!

Ostale dane posjetitelji će se moći okušati u pripremi i dekoriranju slasticu, prisustvovati na radionicama poznatih blogerica i slastičara te se natjecati u okretanju palačinki i žongliranju kuglicama sladoleda. Svake večeri nastupat će jazz glazbenici i plesne skupine, a dječji zborovi i akrobati uveseljavat će najmlađe.

Sve ljubitelje dobre glazbe i slatkog zalogaja obradovat će Cake&Wine&Rock'n'Roll party na kojemu će uz slastice moći degustirati voćna i desertna vina te zaplesati uz poznate rock'n'roll hitove.

Ovaj slatki festival ima i veliko srce za djecu iz dječjeg doma sv.Franje u Vugrovcu. Svaki dan festivala posjetitelji će se moći uključiti u razne aktivnosti i na taj način poduprijeti humanitarnu akciju.

Program događanja na Zrinjevcu i detalje pratite na www.dobravibra.hr i www.facebook.com/dobravibra.hr

Slatki gušti i partneri nagrađuju čitatelje tportala!

Dobitnici će nagrade preuzimati na festivalu Slatki gušti.

Dobitnici prvog kruga:

Poklon paket Belja je osvojila Ljiljana Srdić.

Podravka slatke pakete su osvojile:

Danijela Petrović
Stjepan Crnić
Igor Cvetković
Andreja Barta

Dobitnici drugog kruga:

Poklon paket Zvijezde je osvojio Natanel Hranilović

Nagrade izlagača na sajmu su osvojili:

Željka Jelinčić
Suzana Rajković
Donatella Sorić
Mladen Markobašić

Dobitnik trećeg kruga je Branka Blagojević (poklon bon Emmezete od 200kn).