BEZ ŠMINKE I FRIZURE

Fensi glumica izgleda kao obična žena

07.08.2013 u 09:53

Jennifer Garner

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Slavna glumica i supruga Bena Afflecka, Jennifer Graner sunčani dan u Kaliforniji provela je u šopingu s najstarijom kćeri Violet, a nabacila je opuštenu dnevnu kombinaciju te uopće nije nalikovala na glamuroznu glumicu

Četrdesetjednogodišnja Jennifer Garner vrlo je zaposlena majka troje djece, no nekako uvijek uspijeva provesti kvalitetno vrijeme s kćerima. Ovoga puta povela je najstariju kći Violet u šoping izlet u kalifornijskom Pacific Palisadesu.

Za ovaj izlazak Jennifer je preskočila šminkanje, nabacila je uske tamne traperice, ležernu plavu košulju te otvorene ravne sandale. U izlazak se uputila i mokre kosu koju je samo na brzinu počešljala te je, očito, odlučila da će se kosa brzo osušiti na toplom kalifornijskom suncu.
Cijelu kombinaciju začinila je i povećom svijetlosmeđom torbom koja je dobro pasala uz sandale s remenčićima, a od fotoobjektiva se sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Iako na crvenom tepihu Jennifer uvijek besprijekorno zablista u kakvoj glamuroznoj haljini, u slobodno vrijeme radije odabire jednostavne kombinacije u kojima ne izgleda poput glamurozne dive.