PRIRODNA LJEPOTICA

Fanovi su očarani: Salma Hayek pokazala kako izgleda bez trunke šminke

31.01.2022 u 19:49

Bionic
Reading

Glumica Salma Hayek Pinault i u šestom desetljeću ostavlja bez daha svojom bezvremenskom ljepotom

Za razliku od mnogih showbizz kolegica, zanosna 55-godišnja Meksikanka ne boji se pokazati u au naturel izdanjima koja slave njezinu prirodnu ljepotu.

Za svoj je najnoviji selfie bez šminke, tamnokosa ljepotica dobila pregršt komplimenata od strane svojih vjernih obožavatelja koje je oduševila blistavim tenom bez puno bora.

Njezina je objava na Instagramu uz koju je stavila hash tagove 'no make up' i 'selfie sunday', izazvala pravu euforiju među fanovima koji su je zasuli brojnim pohvalama.

  • +3
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

'Stvarno si lijepa', 'Prirodna ljepotica', 'Najljepša', 'Divna', samo su se redali komplimenti na račun mladolikog izgleda zgodne glumice koja je u sretnom braku s milijarderom François-Henrijem Pinaultom te imaju kćer Valentinu.

Nedavno je pak bez imalo zadrške pokazala i prirodnu boju kose prošarane sijedima. Uz fotografiju je stavila i opis: 'Bijele vlasi mudrosti', a obožavatelji su bili oduševljeni viđenim.

NA HOLIVUDSKOJ STAZI SLAVNIH

Modno usklađene: Salma Hayek i njezina nasljednica zablistale u crnom od glave do pete

Pogledaj galeriju

Zanosna brineta je u jednom ranijem intervjuu izjavila kako je danas puno sigurnija u svoj izgled nego kad je bila mlađa.

'U prošlosti, kad sam se pokušavala zamisliti kako ću izgledati i kakav će moj život biti u ovoj dobi, bila sam prestrašena. Zamišljala sam se starom, no danas mislim da izgledam sasvim OK i zadovoljna sam svojim izgledom. Godinama su žene slušale groznu laž da je pedeseta godina kao pad s ruba stijene. Toliko dugo smo slušale i vjerovale da smo gotove u toj dobi i predale smo se tom mitu', izjavila je svojedobno prelijepa glumica.