PREPLANULA I VITKA

Fani je nemoguće zaboraviti! I dalje izgleda sjajno

21.05.2014 u 11:22

  • +2

Fani Čapalija i klapa Rišpet

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Klapa Rišpet ima novu pjesmu, 'Ne more vrime', za čiji su spot angažirali Fani Čapaliju, bivšu Miss Hrvatske koja poput vile lebdi ulicama bajkovitog Trogira

'Ovo je za mene san. Moja je obitelj iz Trogira, ovim sam ulicama trčala kao mala, a sada u spotu omiljenog mi Rišpeta predstavljam najljepši ljudski osjećaj - ljubav. Ima li veće ljepote nego slaviti sreću, podsjetiti se na lijepe trenutke i drage osobe! Vjerujem kako ćemo svi ovom pjesmom otploviti mislima daleko!', kazala je nakon snimanja lijepa Fani.


Pjesmu 'Ne more vrime' klapa Rišpet predstavit će na nadolazećem Splitskom festivalu koji im je prošlih godina donio mnoge nagrade. Novu klapsku baladu potpisuje Pero Kozomara, a spot režira Željko Petreš.

Fani Čapalija ulicama starog grada Trogira šetala se u kreacijama modne dizajnerice Monike Sablić. Dvije kreacije u kojima se pojavljuje u spotu iz nove su ljetne kolekcije. Bijeli kombinezon napravljen je od retro čipke, a druga je kombinacija cvjetna suknja roza boje koja vraća starinsku priču s napuhanim rukavima kao u doba krinolina. Senzacionalno vitka i preplanula, Fani je i dalje prava mediteranska ljepotica za koju vrijeme kao da je stalo.