beauty rutina

Excipial proizvodi za zdravu i nježnu kožu

10.05.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Pravovremenom njegom do blistave kože

Briga o našoj koži jedna je od osnova naše beauty rutine, a dolaskom toplijih i sunčanijih dana, zaštitna funkcija kože slabi te je potrebno dodatnu pažnju posvetiti sprječavanju njezina isušivanja. Problemi s osjetljivom kožom, crvenilo, iritacija i svrbež ponekad znaju biti pristutni u tolikoj mjeri da nas ometaju u obavljanju svakodevnih aktivnosti.

Jedan od glavnih sastojaka koji pomaže vraćanju kože lica i tijela u ravnotežu je urea. Urea je sastavni dio našeg tijela kojem je glavni cilj održavanje potrebne hidratacije. Idealna je za sprječavanje perutanja koje se često javlja kao posljedica isušivanja kože, jer apsorbira vodu i smanjuje njen gubitak u koži. Također potiče proces obnavljanja kože i stanica održavajući je elastičnom i zdravom, stoga je idealno vrijeme da počnete koristiti proizvode s ovim sastojkom.

Linija proizvoda Excipial® renomiranog proizvođača Galderma INTERNATIONAL koji se dugi niz godina upotrebljava se u dermatologiji. Stalan nadzor i ciljana provjera podnošljivosti Excipial® proizvoda čine ih dragocjenom osnovom za zaštitu i njegu kože. Individualan pristup njezi kože, kvaliteta i dobra podnošljivost pripravaka doveli su Excipial® proizvode do vodećeg mjesta u švicarskoj dermatologiji.

Tvrtka Medical Intertrade d.o.o., uvoznik Excipial proizvoda, na tržište donosi proizvode namijenjene zaštiti i njezi osjetljive kože. Zbog različite strukture emulzija i različitog sadržaja masnoće, za svaki tip i stanje kože postoji odgovarajući proizvod.

Excipial® U Hydrolotion, losion je s 2% ureje koji održava prirodnu vlažnost, hidratizira i njeguje osjetljivu kožu. Sadrži veliku količinu vode s malim udjelom lipida, što omogućuje lako nanošenje i brzo upijanje losiona. Namijenjen je njezi mješovite, blago suhe i osjetljive kože.

Ako imate suhu i vrlo suhu kožu, isprobajte losione s većim udjelom masnoće. Excipial® U Lipolotion sadrži 4% ureje u emulziji bogatoj lipidima. Njegovom primjenom koža dugotrajno zadržava prirodnu vlažnost. Excipial® U Lipolotion se lako nanosi i brzo upija te vraća lipide rožnatom sloju kože bez osjećaja mašćenja.

Ako se vaša koža ljušti i pokazuje potrebu za još hranjivijom njegom, onda je Excipial® U10 Lipolotion losion koji može pomoći zahvaljujući velikom udjelu masnoće i 10% ureje. Može se primjenjivati za njegu i hidrataciju kože kod promjena nastalih zbog bolesti kao što su neurodermitis, psorijaza, atopijski dermatitis te bolesti riblje ljuske (oblici ihtioze).

Nemojte stavljati brigu o koži na posljednje mjesto i za nju odaberite najbolju njegu.  

Proizvodi Excipial® U Hydrolotion, Excipial® U Lipolotion i Excipial® U10 Lipolotion dostupni su u ljekarnama.

Preporučene maloprodajne cijene su sljedeće:

  • Excipial U Hydrolotion 200 ml 63,74 kn
  • Excipial U Hydrolotion 500 ml 159,35 kn
  • Excipial U Lipolotion 200 ml 68,28 kn
  • Excipial U Lipolotion 500 ml 164,37 kn
  • Excipial U10 Lipolotion 200 ml 63,79 kn
  • Excipial U10 Lipolotion 500 ml 149,78 kn