MAGNET ZA POGLEDE

Evo zbog čega su svi gledali u Ivanku Trump

25.10.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Ivanka Trump, uspješna poslovna žena i savjetnica svoga oca Donalda Trumpa, novim izdanjem plijenila je pozornost javnosti

Uoči intervjua s američkim voditeljem Seanom Hannityjem i sastanka u gradskoj vijećnici, na kojem je iznijela plan o poreznoj reformi, Ivanka Trump nove radne obveze odlučila je provesti u zanimljivom formalnom izdanju s fokusom na jedinstvenom modelu dolčevite.

Da pažljivo prati aktualne modne trendove, prva kći Amerike dokazala je suknjom karirana uzorka, koji se smatra hitom sezone, a njoj je pridružila otkačeni model roza dolčevite s detaljem zvonolikih rukava u kontrastnoj crvenoj boji. Zahvaljujući navedenom detalju, naizgled konzervativan stajling djelovao je posebno zanimljivo.

Spomenuta dolčevita djelo je američkog brenda Staud, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 1300 kuna. Novo formalno izdanje Ivanka Trump zaokružila je odabirom cipela u špic boje kestena i decentnim bisernim naušnicama koje su izvirivale iz jednostavne isfenirane frizure.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput dramatičnih, statement rukava, dolčevite su također jedan od velikih jesenskih trendova kojim nije odoljela ni prva kći Amerike. U sličnom izdanju, u znaku upečatljive dolčevite, Ivanka Trump viđena je prošlog tjedna.

Tadašnje izdanje stvorila je baršunastim modelom dolčevite boje smaragda utaknute u suknju karirana uzorka s peplum detaljem. Spomenuta suknja djelo je španjolskog high street brenda Zara, a u prodaji se nalazi po cijeni od 200 kuna.