NAPOKON OTKRIVENO

Evo zašto su radnici na vjenčanici Meghan Markle morali prati ruke svakih 30 minuta

  • I. B.
  • Zadnja izmjena 21.05.2018 15:20
  • Objavljeno 21.05.2018 u 12:32
Bionic
Reading

Meghan Markle ove subote impresionirala je javnost pojavom u bijeloj vjenčanici modne kuće Givenchy, a svi koji su sudjelovali u njezinom kreiranju morali su se itekako potruditi da ostane snježnobijele boje do njezina dolaska pred oltar kapelice St. George u dvorcu Windsor

'Radnici su proveli stotine sati pažljivo šivajući vjenčanicu i pranjem ruku svakih 30 minuta kako bi tkanina zadržala svoju originalnu bijelu boju', objasnila je Kensingtonska palača u službenoj izjavi javnosti.

Dizajnerica vjenčanice, Britanka Clare Waight Keller, koja nastupa kao kreativna direktorica modne kuće Givenchy, medijima je izjavila da je pranje ruku radnika svakih pola sata bilo nužno s obzirom na delikatnost odabranih materijala.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Tijekom vremena rada na kreaciji ruke prirodno proizvedu znoj i ulje, a kada radiš s tako čistim, bijelim materijalom, on mora ostati besprijekornim. Pranje ruku svakih pola sata je dio procesa koji se najviše odnosio na vezene detalje vela. Mnogo je ljudi bilo uključeno u izradu vjenčanice u koju je, sasvim logično, utrošeno mnogo sati rada', objašnjava dizajnerica.

Meghanin odabir bio je potpuno iznenađenje za većinu javnosti koja ju je prvi put vidjela u trenutku dolaska autom ispred kapelice u dvorcu Windsor.

Kako otkriva kreativna direktorica modne kuće Givenchy, Meghan je željela da njezina vjenčanica bude 'elegantna, klasična i bezvremenska'.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali gradom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'S Meghan sam se susrela sedam ili osam puta. Od samog početka imali smo nekoliko ideja o dizajnu vjenčanice, no vrlo brzo smo se dogovorili oko finalnog dizajna koji ste mogli vidjeti ovog vikenda. Na posljednjim probama vjenčanice učinili smo nekoliko prilagodbi dizajna, ali do trenutka kada smo stigli do treće i posljednje faze rada znali smo što trebamo učiniti', otkriva dizajnerica.