OTKRILA TAJNU

Evo zašto ona uvijek ima tako savršenu frizuru

18.09.2013 u 09:22

Bionic
Reading

U intervjuu za magazin Redbok slavna glumica Jennifer Aniston otkrila je svoje najveće beauty tajne

Iako bi mnogi pomislili da slavna Jennifer Aniston za svoj uvijek besprijekoran izgled satima stoji pred ogledalom, istina bi mnoge mogla iznenaditi. Tako je među ostalim u intervjuu za magazin Redbook otkrila da rijetko kada kosu oblikuje fenom.

'Obično kosu oko lica oblikujem prstima – vrhove oblikujem prstima, malo popravim četkom i nakon toga ostavim da se sama osuši na zraku', otkriva Jenn.

Iako se njezinoj frizuri mnogi već godinama dive te joj je postala gotovo zaštitni znak, Jennifer kaže da, kada je riječ o preparatima za kosu, koristi gotovo jednaku količinu tih preparata kao i njezin zaručnik Justin Theroux.

Osim toga, Jenn nikada nije nosila crveni ruž. 'Djevojke s jako plavom kosom, poput Gwen Stefani, ne mogu bez te nijanse ruža, no to nikako nije moja nijansa.' Na pitanje vodi li sada, kada nosi zaručnički prsten, pa su brojni pogledi uprti baš u tom smjeru, računa o tome da su joj nokti uvijek manikirani, Jenn kaže: 'Da, iako mi je sada malo neugodno jer mi je upravo puknuo jedan nokat. Više volim prirodne nijanse, no na nogama obožavam lakove tamnijih boja.'

Na pitanje koji bi tajni beauty trik podijelila s obožavateljima, Jenn kaže: 'Stavite vazelin na oči prije spavanja – to će pomoći izgledu vaših trepavica. Mama me naučila taj trik.' Jenn otkriva i da bi voljela biti dizajnerica interijera. 'Upravo sam završila s uređenjem svoje kuće, i to je skupa navika – no jednostavno obožavam uređivati interijere.'