TAJNE MIRANDINE LJEPOTE

Evo zašto ona tako dobro izgleda

02.08.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Poznata manekenka i bivša Victorijina anđelica uspijeva u svakoj prilici izgledati fenomenalno, a njeguje prirodan izgled

Manekenka Miranda Kerr već godinama oduševljava besprijekornim izgledom i prirodnom ljepotom.

Tridesetdvogodišnja Australka vjeruje da ljepota dolazi iznutra. Ključ je, kako kako kaže, u zdravoj prehrani pa svaki dan obavezno pojede salatu od povrća.

'Salatu radim od isjeckanog špinata, kelja i komorača, dodam orahovog ulja i ulja makadamije. Sve zatim prelijem mješavinom limunovog soka i jabučnog octa. U salatu ubacim malo sira, maslina i krastavaca', otkriva Miranda koja svako jutro popije čašu tople vode s limunom.

'Za doručak obično pojedem avokado ili tost bez glutena s organski proizvedenim jajima', rekla je za Vogue slavna manekenka. Na meniju su joj često su i bobice goji, svježe iscijeđeni sokovi i sjemenke.

Što se tiče beauty navika, Miranda voli brzopotezna rješenja. Tijelo njeguje uljem od šipka, cirkulaciju potiče četkom od prirodnih materijala, balzam za usne stavlja na kapke kako bi podignula pogled, a metalnu žlicu obavezno koristi za uvijanje trepavica!

'Ulje od šipka nanesem ga na lice i držim cijele noći. Ima puno antioksidansa i zbilja mi pomaže, osobito kad imate problema sa suhom kožom kao ja. Ujutro sam kao preporođena', rekla je Miranda dodajući da to ulje čini čuda za ožiljke, crvenilo i druge problema na koži.

Za poticanje cirkulacije obavezno koristi četku od prirodnih materijala nakon tuširanja.
'Najvažnije je da je od prirodnih materijala. Time nježno masiram kožu. Nakon tog tretmana koža je prekrasna i meka', rekla je zgodna mama četverogodišnjeg Flynna. Vitku liniju održava jogom i pilatesom, a u teretani trenira pet do šest dana u tjednu, i to utezima za noge, kliznim diskovima za sklekove te rastezanjem elastičnih traka za vježbanje.