SEMENTA RAJHARD

Evo u čemu nju nikad nećemo vidjeti

30.03.2014 u 13:05

Bionic
Reading

Sementa Rajhard, mlada glumica i pjevačica koja je TV gledatelje oduševila kao Jasmina u seriji 'Stella', nije propustila modne revije završne večeri Perwoll Fashion.hr-a, gdje su svoje kreacije predstavljali Branka Donassy, Envy room, IK Studio, Silvio Ivkić i Robert Sever

Tamnokosa ljepotica iz 'Stelle' pregršt komplimenata dobila je za zanimljivu crnu haljinu s raskošnom bijelom kragnom koju potpisuje Envy Room, a koju je odjenula za ovo modno događanje.

'Došla sam pogledati kreacije dragih prijatelje Roberta Severa i Branka Baslotića te prijatelje iz Envy Rooma čiju kreaciju večeras nosim', rekla je Sementa.

Zanimalo nas je u čemu se ona najbolje osjeća: 'Pa, iskreno, to su trenirke. U njima se osjećam najbolje, ali kad idem na ovakva događanja, volim nositi haljinice poput ove iz Envy Rooma. Za izlaske biram dobre traperice, košulje i obavezno štikle. Štikle idu uz sve.'

A u čemu Sementu nikad nećemo vidjeti?

'Nikad me ne biste mogli vidjeti u nečemu prekratkom i preuskom. To ne ide više uz moje godine', kroz smijeh kaže Sementa.

Što se tiče modnog stila kod mladića, Sementi se ne sviđa kada paze na svaki detalj.

'Volim jednostavan, casual stil. Ne volim kad dečki jako paze na svaki detalj što se tiče izgleda', rekla je Sementa koja u kazalištu Komedija radi na predstavi 'Zeleno blago' te na novim pjesmama.