TKO BI REKAO?

Evo što zapravo muškarci vole na ženama

13.08.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Gwen Stefani nedavno je otkrila da njezin muž voli kad se upadljivo našminka. A on nije jedini takav muškarac, pokazalo je novo istraživanje

Nova je anketa utvrdila kako čak 73 posto muškaraca radije želi vidjeti svoju partnericu da nosi šminku u svakom trenutku nego prirodan izgled, a smokey eyes omiljeni im je izgled.

Iako je velika većina muškaraca rekla kako im se sviđa da žene nose stalno šminku, 21 posto ih je priznalo da vole da im žene budu našminkane samo za posebne prilike, a samo ih šest posto preferira prirodni izgled, piše Daily Mail

Istraživanje, koji je provela online trgovina kozmetikom Escentual.com, otkrilo je da je omiljeni izgled muškarcima smokey eyes kakav često nose Mila Kunis, Kate Moss i vojvotkinja od Camrbridgea. Takav način šminkanja smatra se bezvremenim, a žene čini seksi i misterioznima.

Emma Leslie, urednica rubrike ljepote na Escentual.com, kaže kako je rezultati ankete nisu iznenadili. 'Ne čudi me što muškarci više vole da im partnerice nose šminku', kaže.
Nema ništa više seksi od samopouzdane žene koja nosi make-up. Čak i malo maskare ili pudera može ženu učiniti sigurnijom.' Rezultati također neće iznenaditi pjevačicu Gwen Stefani, koja je poznata po svojim žarko crvenim usnama.

U rujnu je za Harper's Bazaar izjavila kako njezin suprug Gavin Rossdale voli kad nosi tešku šminku.