SPAS U ZADNJI ČAS

Evo što krije torba najljepše žene na svijetu

14.09.2015 u 13:12

Bionic
Reading

Jedna od najljepših, ali i najuspješnijih žena na svijetu, glumica Jessica Alba u simpatičnom je videu otkrila što sve krije njezina torba

Za magazin Allure glumica Jessica Alba, poznata po svojim prirodnim proizvodima i uspješnoj tvrtki, ali i istančanom modnom ukusu, pokazala je što sve krije u torbi.

Lijepa Jessica kaže kako iz kuće nikada neće izaći bez sunčanih naočala: 'Volim neutralne i krem boje, ali i sive ili dobre crne naočale.'

Poput prave dive, glumica ima Chanelovu torbicu koja joj služi samo za kreditne kartice, a kaže da je lako prebaci u bilo koju drugu torbu. Tu je i manja torbica u kojoj drži gotovinu, a posebna je njezina torbica sa zanimljivim natpisom 'Spremna na sve'. U njoj se krije nekoliko proizvoda njezine tvrtke The Honest Company, ali i praktične stvari poput flastera.

Budući da puno putuje, uvijek nosi i malo veću torbu u kojoj se nalazi make-up, počevši od maramica za skidanje šminke, ulja od kamilice, sjajila za usne, pa do vodice za osvježavanje. Slavna je glumica priznala da se koristi malim trikovima da bi izgledala dobro čak i kada su iza nje besane noći pa svima preporučuje kvalitetan korektor, a budući da se usne s godinama smanjuju, nanosi posebnu kozmetiku kojom im povećava obujam.


Uvijek dobro raspoložena i raspoložena za šalu, majka dviju djevojčica dodala je na kraju da je najvažnija stvar iz njezine torbe zapravo mobitel jer bez njega ne bi mogla obavljati sve obaveze i biti u kontaktu s obitelji.