VJENČANJE GODINE

Evo kakvu će vjenčanicu odabrati Meghan Markle

29.11.2017 u 17:37

Bionic
Reading

Od trenutka kada su princ Harry i Meghan Markle objavili zaruke, ne možemo a da se ne zapitamo kakvu će vjenčanicu glumica odabrati za taj poseban dan koji će pratiti svjetski mediji. Iako će taj podatak vjerojatno biti tajna do samog kraja, 36-godišnja američka ljepotica ranije je opisala svoju vjenčanicu iz snova

Kensingtonska palača već je obznanila gdje će se i kada vjenčanje održati, no veliki dio javnosti zanima kako su princ Harry i Meghan Markle zamislili svoj dan, ali i kako će izgledati glumičina vjenčanica.

Meghan Markle ovo nije prvi put da će stati pred oltar, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Naime, Meghan je sve donedavno bila članica stalne postave u seriji 'Suits' koje se odrekla zbog ljubavi s princem Harryjem, a upravo je u toj seriji ljepotica nosila vjenčanicu prekrasnu vjenčanicu 'A' kroja u kojoj je izgledala poput princeze.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U tom trenutku vjerojatno nije mogla ni zamisliti da joj sudbina piše sličan scenarij, a vjenčanica koju je nosila u seriji je dio kolekcije za proljeće 2016. američke dizajnerice Anne Barge. Iako haljina uistinu podsjeća na stil kakav bi mogli zamisliti na budućoj princezi, Meghan je izjavila kako 'nije njezin stil', te da za razliku od stila Rachel Zane koju utjelovljuje u seriji preferira 'ležernije' haljine.

Prije nego što je upoznala svog princa na bijelom konju, glumica je u intervjuu za Glamour opisala svoju vjenčanicu iz snova. 'Klasična i jednostavna s modernim zaokretom', objasnila je lijepa Meghan Markle svoju viziju haljine u kojoj se zamišlja pred oltarom.

'Osobno preferiram vjenčanice koje su drugačije i pomalo romantične', dodala je buduća mladenka koja će udajom za princa Harryja, petog u redu za prijestolje, dobiti titulu princeze ili vojvotkinje od Sussexa.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Meghan je u istom intervjuu nagovjestila kako bi mogla izgledati njezina vjenčanica u budućnosti, izjavivši kako joj je minimalistička vjenčanica koju je Carolyn Bessette-Kennedy nosila 1996. godine omiljena celebrity vjenčanica svih vremena.

Icono de estilo #carolynbessettekennedy en su vestido de novia por @narciso_rodriguez #bridalgown

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma) on

Klasična haljina koju je Carolyn B. Kennedy nosila na dan udaje za Johna F. Kennedyja mlađeg, dizajnirao je američki dizajner Narciso Rodriguez koji je do tada bio relativno nepoznat široj javnosti, što potencijalno može značiti kako bi istog dizajnera mogla angažirati i Meghan Markle.

Glumica je također navela i nekoliko omiljenih dizajnerskih imena koji uključuju francuske dizajnerice Delphine Manivet i grčkog dizajnera Christosa Costarellosa, ali i neka vodeća dizajnerska imena u svijetu glamuroznih haljina i vjenčanica poput Elie Saab i J. Mendela.

  • +7
Bajkovite vjenčanice Ivice Skoke Izvor: Promo fotografije / Autor: Mare Milin

U uži izbor ulaze i Antonio Berardi, Erdem i Jenny Packham, no na koga god izbor padne, jedno je sigurno, vjenčanicu ćemo vidjeti tek na dan svibanjskog vjenčanja koji je još uvijek nepoznat javnosti.

Prema izjavama koje je dala za magazin Glamour, da se zaključiti kako njezin budući suprug, princ Harry, neće vidjeti vjenčanicu sve do same ceremonije vjenčanja, obzirom da je glumica samu sebe opisala kao 'vrlo praznovjernu osobu', dodajući kako 'ne vjeruje da to donosi nesreću', ali da bi se svejedno voljela 'držati tradicije'.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia