IZMEĐU LONDONA I ZAGREBA

Evo kako se opušta Zrinka Cvitešić

22.10.2015 u 20:18

Zrinka Cvitešić na tretmanu njege lica

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Glumici Zrinki Cvitešić karijera je u cvatu, pa nema baš previše vremena za sebe, no kad ulovi koju minutu, rado se opusti finim tretmanom njege lica

Za našu trenutno najuspješniju glumicu s inozemnom karijerom Zrinku Cvitešić nema predaha. Nedavno je snimila svoju prvu pjesmu 'I for One', koja je koncem rujna predstavljena i u britanskoj prijestolnici, u samom srcu West Enda, a u posljednje vrijeme svoju stalnu londonsku adresu Zrinka vješto kombinira s onom zagrebačkom. Razlog tomu je angažman u iščekivanoj autorskoj predstavi ‘Evanđelje’ talijanskog redatelja Pippa Delbona, a svjetlo dana ugledat će 11. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.


Boravak u Zagrebu Zrinka ne propušta iskoristiti i za dragocjene trenutke opuštanja. Kada su u pitanju beauty rituali, poznata glumica već dug niz godina brigu o svom licu i tijelu prepušta stručnom osoblju zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe, u kojem je se često može vidjeti i ove jeseni.

‘Kada je riječ o njezi, vjerujem u cjelovit pristup – izvana i iznutra. Trudim se redovito vježbati, relativno se zdravo hranim, ali svoju svakodnevnu njegu volim nadopuniti kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. U salon De luxe dolazim godinama, a osim klasičnih tretmana, volim to što uvijek imam priliku isprobati najnovije trendove iz beauty svijeta. Kriolipoliza me oduševila - osim što su rezultati sjajni, tretman je vrlo ugodan, jednostavno i brzo se obavlja, a nakon njega se odmah mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima', otkrila je lijepa glumica, posebno oduševljena tretmanom lica koji se prilagođava individualnom stanju kože.