PUTUJ PAMETNO

Evo kako možete na more u pola cijene

17.06.2014 u 13:00

Bionic
Reading

Najljepše godišnje doba je stiglo, a s njime i bogata ponuda sezonskih linija Autotrans Grupe, koja svojim vjernim putnicima i onima koji će to postati nudi kvalitetne autobusne veze iz središta kontinentalne Hrvatske prema moru

Bio vam godišnji odmor isplaniran ili ste jedni od onih koji čekaju zadnji tren kada će se ukrcati na autobus prema jugu, ne brinite, Autotrans i Kolektiva izabrali su  nekoliko atraktivnih destinacija na Jadranu i omogućili da otputujete u pola cijene. Riječ je o povratnim kartama i, ovisno o svojim preferencijama, odlučite se za kupanje u Crikvenici ili Malinskojšetnju živopisnim Rovinjom, nezaboravan provod uz partijanje 0-24 u Novalji na Zrću, posjetu Rapskoj fjeri na ovom jedinstvenom otoku ili želite biti viđeni u Vodicama. Tako u razdoblju visoke turističke sezone, od 1. srpnja do 31. kolovoza 2014., možete otputovati u modernom klimatiziranom autobusu iz Zagreba već za 63 kune, a vrijednost više je putovanje u tjednu, utorkom, srijedom ili četvrtkom, jer ste spretno izbjegli gužve za vikend.


Ako su vam po guštu neki drugi interesi, sjevernojadranski otoci Cres i Lošinj, dalmatinski biseri Korčula, Brač, mondeni Dubrovnik, uzmite u ruke sezonski red vožnje ili otvorite www.autotrans.hr i pronađite ono što vas zanima. IdemoNaMore.hr, slogan je pod kojim vam jedan od najvećih hrvatskih autoprijevoznika u čijim se autobusima vozi naša nogometna reprezentacija, nudi obilje mogućnosti putovanja uz komercijalne pogodnosti, a kupnjom karte putem internetske prodaje iskoristit ćete dodatni popust i sudjelovati u nagradnoj igri uz vrijedne nagrade.

U izboru smještaja, bilo hotelskog ili privatnog, djelatnici a-travela i App Požege, turističkih agencija Grupe, svojim ponudama i sugestijama u svakom trenutku stoje na raspolaganju.
Želimo vam puno sunca, mora i mozaik lijepih utisaka koje ćete ponijeti s godišnjeg odmora.