SJEĆANJA NA DJETINJSTVO

Evo čime je bila opsjednuta Jelena Rozga

01.12.2014 u 14:29

Bionic
Reading

Barbie Alexa iz priče 'Barbie i tajna vrata' nova je lutka koja pjeva na hrvatskom jeziku, a njome je oduševljena i pjevačica Jelena Rozga za koju mnogi kažu da izgleda baš poput omiljene igračke mnogih djevojčica

Budući da lijepa Jelena nerijetko zaista izgleda poput Barbie, posebno kada se dotjera za nastupe, ne čudi da su je iz zastupništva Orbico angažirali da promovira najnoviju lutku.

Jelena nam je pak otkrila da se kao dijete puno igrala s popularnom lutkom, a kako tada nije bilo previše gotove odjeće, ona se snalazila uz pomoć majke: 'Moja je majka krojačica pa je šila prekrasne haljine. A ja sam bila opsjednuta gumbima, sakupljala sam ih kao što su neka djeca značke i oni su morali biti na svakoj haljini.'

Pjevačica nam je rekla kako je uz stajlinge za Barbie obožavala raditi svakakve frizure i daje tu bilo svega, od afro looka pa do šišanja. Ono što je pak veže uz lutku Alexa priča je o prijateljstvu.

'Baš kao i princezi Alexi, i meni je prijateljstvo snaga koja me pokreće iz dana u dan. Lutka Barbie mi je u djetinjstvu bila omiljena igračka upravo zbog ideje da mogu biti sve što hoću i da je sve moguće. Maštu ne treba ograničavati, nego je poticati jer je moguće da nas i u stvarnom životu odvede u svijet prepun boja i iskrenih prijateljstava', rekla je pjevačica i dodala kako je kao mala često zamišljala da se bavi današnjim poslom.

Predstavljanje Barbie princeze vodila je Ivana Mišerić koja također ima lijepa sjećanja iz djetinjstva te je sigurna kako slavna lutka u životu većine djevojčica zauzima posebno mjesto baš kao i u njezinom.

Iako Jelena za sada ne pjeva pjesme za Barbie, rekla je kako se tome nada te je spremna dati svoj glas, a brend menadžerica Orbica Slađana Škarić Radeljić dala je naslutiti da se na tome već radi.