ŽELJELA JE IĆI KORAK DALJE

Eva Green u vrućim lezbijskim scenama

07.12.2009 u 12:29

Bionic
Reading

Green je snimila film 'Cracks' u kojem glumi profesoricu koja se zaljubljuje u svoju učenicu. Glumica ističe da joj je bilo lako snimati lezbijske scene jer se dobro pripremila

Zvijezda filma Casino Royale Eva Green igra ravnateljicu škole Miss G u filmu Cracks u kojem razvija osjećaje za jednu od svojih učenica, tinejdžericu Mariju Valverde. Priznala je da ne misli da je njihova romantična veza prikazana kao što bi trebala biti.

'Ljubavne scene su mekane, a ja sam željela ići korak dalje. U knjizi je moj lik više seksualan', rekla je 29-godišnja glumica. Evi je snimanje scena u filmu, koji je nastao prema noveli Shiele Kohler, bilo lako jer su ona i 22-godišnja Maria puno vježbale.

'Snimanje ljubavnih scena s Marijom je super prošlo jer nismo morale puno ponavljati. Vježbale smo dan prije i znale smo točno što radimo. Čitala sam puno puta knjigu koja mi je pomogla da shvatim opsesije Miss G - ona je potpuno opsjednuta. Vrlo je hrabra, nosi odijelo i puši cigare! U knjizi je definitivno više istaknuta njezina seksualnost, a u filmu je više sofisticirana i ženstvena. Nije to potpuno ista osoba', ispričala je glumica.

Eva se također prisjetila svojih školskih dana, otkrivši da nije bila baš sretna.

'Bila sam jako dobra učenica, ja sam perfekcionist. Htjela sam biti odlična u francuskom, engleskom, matematici, ma u svemu. Bilo je to previše za mene. U školi nisam imala nikakav odnos s profesorima jer sam bila jako sramežljiva. Nisam se mogla razvijati kao osoba pa sam se jedne noći, kada mi je bilo 16 godina, odlučila ispisati iz škole. Rekla sam mami da ne mogu više. Nikada nisam išla van i radila sam svaki dan do 10 navečer', zaključila je uspješna glumica.