FASHION GURU

Eurosong je rudnik kiča i ružnih stajlinga: Finac je izbacio škembu, a tek pobjednica...

 • 14.05.2023 u 12:21

 • Bionic
  Reading

  Da je Eurosong rudnik kiča i ružnih stajlinga to nije ništa novo, pa je tako i skoro pa pobjednik Finac Käärijä nastupio u maniri prave tehno vjeverice i s pjesmom koja je čušpajz svega čega se dohvatio taj dan.

  Još je k tome došao u topiću i pokazao nam kako ustvari izgledaju Finci, ako je suditi po njemu očito ne onako kako zamišljamo iz filmova.

  Rasplesani Finac izbacio je škembu s tetovažom losa i nabacio neonski zelene detalje koje su već svi iznosili, uključujući i mene na 'Zvijezde pjevaju'.

  Armenska predstavnica se furala na stil Raquel Welch kojeg je glumica nosila još davnih 60-ih godina.

  Mladac iz Švicarske Remo Forrer je bio obučen kao i većina klinaca njegovih godina, preširoko i vrećasto, ali hlače su mi bile dobre, ovo ostalo već je viđeno.

  Austrijanke su bile dosta zanimljive, kako pjesma, tako i stajling.

  Nijemci su mi izgledali kao drag queens na ekstaziju.

  A poljska Ariana Grande je zgodna, čak i previše zgodna, ali haljina je kao iz nekog kineskog dućana. Baš si mislim da bi se tako obukle i naše pjevačice.

  A tek pobjednica Loreen sa svojim pretencioznim stajlingom... Prošli put kada je pobijedila pjesma Euphoria joj je bila stvarno dobra, a ona je pokazala neobrijane pazuhe. Ove godine je to bila loša kopija prijašnjeg nastupa, ali ovaj put s kanđama, baš me zanima tko ju je počohao kada ju je zasvrbjelo.

  Sve u svemu Eurosong je ove godine fakat bio zanimljiv, napokon je i Hrvatska poslala nekog tko je zanimljiv, pa smo barem za promjenu bili zamijećeni.

  • +21
  Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia
  • +31
  Let 3 - finale Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL