FASHION GURU

Zapitao sam se zašto je Mirta Šurjak zalijepila široki selotejp na gležnjeve, a onda vidim da su to čizmice

  • 25.04.2023 u 11:50

  • Bionic
    Reading

    Utakmicu Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih pratila je i Mirta Šurjak te je u Ženevi spremno pozirala s navijačima Bilih. Ležeran stajling uskladila je s bojama svog omiljenog kluba, a našem modnom kritičaru za oko je ovaj put zapeo njezin odabir obuće

    Jučerašnja utakmica mlađahnih nogometaša Hajduka nije išla po planu, čak me i Uršula Tolj ukorila jer sam joj postavio neko trivijalno pitanje, a nije bilo o nogometu.

    Jedna od najvećih navijačica Hajduka je, naravno, Mirta Šurjak. Ona se na ljubav zaklela Hajduku, a koliko vidim, i skinny, tj. trapericama tajicama. Iz njih jednostavno ne izlazi, ma ustvari sve što je usko - njoj je dobro.

    Njezina kombinacija je super za gledanje utakmice, dapače zadovoljan sam njezinim stajlingom jer znamo da zgodna Mirta ponekad zna i modno zastraniti, tako da je ovo super. Ali naravno da ne može sve biti kako treba kad je njezin stajling u pitanju, tako sam u prvi mah pomislio - zašto si je zalijepila široki selotejp na gležnjeve?

    Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

    Gledam onda malo fokusiranije tu fotku, stišćem okice, kažem si 'stavi naočale, što glumiš?' i onda shvatim da to nije selotejp, već čizmica, gležnjača, prozirna… Upitnik iznad glave…

    Da, morala je staviti štiklu, jer jednostavno to ne bi bilo to, lakše je bilo nabadati po Ženevi u njima nego u nečem udobnijem. Pitam se samo kako to izgleda kad se prstići orose nakon nekoliko sati u tom PVC-u… Zamagli li se ta plastika?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.