NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

Emotivna revija brenda Off-White: Vojska poznatih ljepotica s modnih pisti odala počast preminulom dizajneru

01.03.2022 u 12:30

Bionic
Reading

U sklopu novog izdanja pariškog Tjedna mode svijetu je predstavljena posljednja kolekcija jednog od najuspješnijih street style brendova današnjice čiji je osnivač prerano preminuli dizajner Virgil Abloh

Krajem prošle godine modni svijet izgubio je Virgila Abloha, talentiranog dizajnera koji je za života na krilima svog street style brenda Off-White uspio postati direktorom muške mode u luksuznoj francuskoj kući Louis Vuitton.

Koliko je bio cijenjen u modnim krugovima dovoljno govore prizori iz francuske prijestolnice mode u kojoj je održana revija njegovog brenda Off-White, a na kojoj su u ulozi gledatelja i modela sudjelovale brojne poznate osobe iz svijeta mode i showbiznisa.

  • +20
Off-White FW22 Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na modnoj pisti izmjenjivali su se legendarni supermodeli 90-ih na čelu s Naomi Campbell i Cindy Crawford, kao i nova generacija supermodela predvođena sestrama Hadid, Kendall Jenner i Kaiom Gerber.

Reviju Virgilova brenda Off-White nosila je i tenisačica Serena Williams za koju je Virgil u suradnji s brendom Nike osmislio nekolicinu pamtljivih izdanja na terenima teniskih natjecanja.