RILEY KEOUGH

Elvisova unuka osvaja modni svijet

13.04.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Elvis Presley bio je nedostižna ikona pedesetih, a sada, desetljećima kasnije, njegova unuka Riley Keough ima priliku ponoviti djedovu slavu

21-godišnja Riley Keough odabrana je kao zaštitno lice nove reklamne kampanje za Lee. Njezin duboki provokativni pogled i vitki stas kojem traperice savršeno pristaju krase slike koje su dio reklamne kampanje 'A Lee Don’t Lie'. Slike koje potpisuje Terry Richardson oživile su razdoblje kada je Elvis bio na vrhuncu svoje slave, pa se Riley nametnula kao logičan izbor. Tko će, uostalom, bolje utjeloviti Kralja nego njegova unuka?

Riley Keough kćerka je Lise Marie Presley i Dannyja Keougha i najstarija unuka Elvisa i Priscille Presley. Svijet mode nije joj nimalo stran. Svoj manekenski debi imala je još kao djevojčica od 14 godina kada je nosila reviju za modnu kuću Dolce&Gabbana u Milanu 2004. godine. Od tada je snimila niz editorijala za vrhunske modne magazine među kojima su i Vogue, Nylon, Elle i Dazed&Confused. Bila je i zaštitno lice za Diorov Miss Dior Cherie miris 2006. godine, a tu ulogu danas ima Natalie Portman.

U posljednje vrijeme mlada se Riley sve više okreće glumi. Prošle godine debitirala je na velikom platnu ulogom Marie Currie, sestre blizanke rokerice Cherie Currie u muzičkoj biografiji o bendu 'The Runaways'.