NAPOKON I IZVOZIMO

Ella Dvornik karijeru nastavlja graditi u Japanu i SAD-u

28.08.2012 u 10:21

Bionic
Reading

U Zemlji Izlazećeg Sunca Ella će nastupati pod umjetničkim imenom Eli E. Spot se premijerno pušta na regionalnom MTV-u od 27. kolovoza do 3. rujna, a Ella je već ubrala super komplimente za svoj uradak

Spot za pjesmu 'Hentai'

Pjesma 'Hentai' nastala je slučajno kad je Ellu prijateljica s pjevanja Marina Žunić (poznata pod umjetničkim imenom Marinna Soul, zamolila da navrati u Baby Dooks Production & Chriss Art Music Studio i posluša novu pjesmu na kojoj rade.

Kreativna Ella odmah je počela nabacivati svoje ideje i na kraju je sama napisala tekst za cijelu pjesmu na engleskom jeziku i refren na japanskom.

Spot za pjesmu je sniman u studiju Alfa pod redateljskom palicom Danijela Tipure

Ella je smislila priču za spot 'Hentai' i kompletan stayling, a bila je i vizažistica na setu.

Projekt je rađen za japansko tržište gdje je Ella već dobila ponudu za suradnju iz Tokija i upravo je u izradi njezin Facebook i Twitter na japanskom jeziku.

Iako su spot maknuli s You Tubea on  došao do vrlo važnih ljudi.

'Kadvam se javi čovjek koj radi sa Snoop Dogom, Phil Collinsom i ostalimsvjetskim facama i kaže kako mu je spot pre*eben i ponudi suradnju i tosamo nakon dva sata što je spot bio vidljiv na Youtube-u mogu svimhejterima poručiti: Uživajte na zavodu za zapošljavanje, a ja ću i daljeprovocirati za masne pare preko bare. Trud se uvijek isplati:)
', napisala je Ella na Twitteru.