LJUBOMORNA MALA

Elisabetta ne može podnijeti Clooneyjeve prijateljice

03.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Atraktivna Elisabetta Canalis navodno je jako ljubomorna na brojne prijateljice svog izabranika, a posebno je živcira što George, kojeg bije glas velikog zavodnika, puno vremena provodi brbljajući s pripadnicama nježnijeg spola

'Elisabetta je luda za Georgeom i vrlo je posesivna kad je on u pitanju, pa joj posebno smeta kad on pažnju posvećuje drugim ženama. Kad god mu se približi neka žena, Elisabetta mu se baci oko vrata dajući time od znanja da je on njezino vlasništvo', tvrde izvori bliski paru.

Seksipilna Talijanka navodno je bila jako bijesna na dodjeli nagrada Zlatni globus kad se Clooneyjeva bivša kolegica iz 'Hitne službe' Julianna Margulies na putu prema pozornici, gdje je trebala primiti nagradu za najbolju glumicu u seriji, zaustavila pored njih i izgrlila se s Georgeom.

Osobe koje su bile u njihovoj blizini kažu da je Elisabetta bila jako ljuta, a na zabavi koja je potom uslijedila situacija se još i pogoršala kad je George počeo brbljati s brojnim poznanicama. Najviše joj smeta što on uživa u tome što ga žene vole, a sa svojim je bivšim djevojkama ostao u sjajnim odnosima. Ne shvati li Elisabetta ubrzo da je on jednostavan takav, i ona bi mogla doživjeti sudbinu svojih prethodnica.