BEZVREMENSKOG IZGLEDA

Elegantne poput cipela: Ovim tenisicama za ured nikako nećete pogriješiti

02.09.2022 u 06:33

Bionic
Reading

Davno su prošla vremena u kojima su se tenisice smatrale isključivo sportskom obućom, što je između ostalog promijenjeno bezbrojnim dizajnima koje nudi širok izbor brendova

Nije važno dolaze li s potpisom Nikea i Adidasa ili poznatih high street brendova – danas postoji čitav niz modela tenisica koje su dizajnom više šik nego sportske, a samim time i idealan odabir za ured.

  • +7
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Naravno, stil kompletnog outfita ovisi o dress codeu koji vlada ili je poželjan u radnoj okolini, stoga se tenisice u neutralnim nijansama ili prigušenim tonovima čine najprikladnijim odabirom. Ponajviše zahvaljujući neutralnoj paleti boja, brojni modeli u stanju su izgledati otmjeno poput cipela, a samim time lako se uklapaju u različite stajlinge poslovnog karaktera.

Hoćete li odabrati tenisice isključivo za posao ili ih planirate nositi i u slobodno vrijeme, pitanje je na koje se isplati obratiti pozornost pri kupnji, kao i na udobnost odabranog modela.

Tenisice su bez sumnje udobnije od visokih peta. Međutim različiti materijali nerijetko uvjetuju njihovu razinu udobnosti. I dok će pojedini modeli djelovati lagano kao perce, drugi se mogu učiniti težima zbog čvršćeg potplata.