ISPLATIVA INVESTICIJA

Elegantna zamjena za jakne: Ovi trendovski modeli blejzera dominiraju policama high street trgovina

10.08.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Iako smo se s dolaskom visokih ljetnih temperatura oprostili od slojevitog stila odijevanja i modela laganijih jakni koje smo nosili u prijelaznom razdoblju, police high street trgovina vrve različitim inačicama svestranoga blejzera koji se itekako isplati imati u ormaru

Bez obzira preferirali minimalistički ili maksimalistički stil odijevanja, u svom ormaru najvjerojatnije posjedujete barem jedan model blejzera. Prethodnih godina najčešće povezivan s poslovnim stilom odijevanja, ovaj modni komad u posljednjih 70 godina doživio je različite interperpretacije.

Tijekom posljednjeg desetljeća postao je ključni komad u garderobi brojnih zaljubljenica u modu koji se s lakoćom kombinira uz brojne odjevne komade, neovisno o prilici, a uvjerljivo najpopularniji modeli blejzera posljednjih sezona nesumnjivo su inačice predimenzioniranog kroja, ukrašene klasičnim kariranim uzorkom ili u paleti neutralnih boja, koje svakodnevne kombinacije uspijevaju podići na novu razinu.

U odnosu na brojne druge komade koji isključivo pripadaju bazičnoj ili trendovskoj modnoj kategoriji, blejzer je jedan od onih koji se s lakoćom uklapa u obe, a brojni high street brendovi potrudili su se da i ove sezone ne manjka zanimljivih modela ovog svestranog odjevnog komada.

Analizom ponude s polica high street trgovina, pojedini modeli blejzera posebno odskaču, a riječ je o inačicama s kratkim rukavima, dodatkom remena ili u duhu ludih 70-ih koje trenutno slove za najpopularnije.

Ponuda trendovskih blejzera s polica high street trgovina

Blejzeri kratkih rukava

Blejzeri u pastelnim nijansama

Blejzeri s dodatkom remena

Karirani blejzeri